KAPCSOLAT

Foglaljon nálunk közvetlenül!

szoba foglalás
+36 30 011 4373

golyafeszekpanzio@gmail.com

3394 Egerszalók, Széchenyi István út 15.

gyakori kérdések
Szeretnénk egy egyedülálló, kellemes pihenést biztosítani Önnek!

Ezért kérjük, bármilyen észrevétele van amivel tovább fejleszthetnénk panziónkat, jelezze felénk, hogy a jövőben még inkább hozzájárulhassunk az Ön kényelméhez a Gólyafészek Panzióban!

Direkt foglalás esetén nem szükséges az előre fizetés, viszont amennyiben minden szobánkat szeretné igénybe venni előlegszámlát állítunk ki.

Foglalási szabályzatunk alapján kötbért számítunk fel lemondás esetén.
Érkezés napja előtti időszakot nézve:
– 7 napon belül 20%-ot
– 3 napon belül 50%-ot
– 24 órán belül számítva 100%-ot számolunk fel.
Amennyiben tőlünk történik az elállás a foglalástól a határozatok miatt, természetesen előleget egy összegben visszautaljuk, és nem számítunk fel költséget.

A szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 10:00 óráig kötelező elhagyni.

Mátra, Bükk, Egri vár, Egri borvidék, Egerszalóki Sódomb, Gógy- és wellnesfürdők, Egerszalóki kaptárkövek, Egerszalóki barlanglakások, Egerszalóki borospincék, Lepkemúzeum, Kőhíd…

Panziónkban eddig is maximálisan figyeltünk a folyamatos tisztaságra, de a vírushelyzetre való tekintettel minden nap többször végzünk fertőtlenítést. Továbbá a reggeliztetés munkatársaink részéről maszkban történik, illetve a panzió több helyén kézfertőtlenítőket is kihelyeztünk.

Tekintettel vagyunk a kialakult vírushelyzetre, ezért rugalmasan kezeljük a korona-vírus megbetegedés miatti lemondásokat. Igyekszünk vendégeinknek alternatív időpontokat ajánlani, vagy átszervezni a szobafoglalásukat.